Veelgestelde vragen

In de onderstaande rubrieken vindt u antwoorden op de veelvoorkomende vragen.

Wat is de levertijd van mijn bestelling? Wanneer u op maandag tot en met vrijdag een bestelling plaatst, dan wordt deze binnen 1-2 werkdagen verzonden.

Wat zijn de verzendkosten? Bij verzending binnen Nederland brengen wij € 3,95 verzendkosten in rekening. Bestellingen boven de € 50-, worden gratis verzonden. Zie ook de pagina verzenden op de home pagina.

Kan ik mijn bestelling ook ophalen? U kunt uw bestelling, (op afspraak) 6 dagen per week, van maandag tot en met zaterdag ophalen op ons adres Wetering - West 7 2941 LE Lekkerkerk

Hoe kan ik een product terug sturen? Wanneer u niet helemaal tevreden bent over het product dat u bij ons heeft gekocht, dan mag u het na ontvangst terug sturen.

Stuur een email naar info@lesjalerie om te melden wat de reden van de retourzending is. Gebruik voor verzending de originele verpakking.

  • Artikelen die afgeprijsd zijn kunnen niet worden geretourneerd
  • Het product dient niet gedragen/gebruikt te zijn geweest en in dezelfde staat als waarin u het ontvangen heeft.
  •  De kosten van de terugzending zijn voor uw eigen rekening.
  • Na retournering ontvangt u bericht van ontvangst.
  • Na overleg met u ontvangt u of een vervangend product of het geld wordt terug gestort op uw rekening. Het retourbedrag zal binnen twee weken retour gestort worden op uw rekening

Mijn vraag staat er niet bij, wat kan ik doen?  stuur een e-mail met uw vraag naar info@lesjalerie.nl, neem contact met ons op via telefoon of whatsapp op 0625521396 of stuur een berichtje via facebook.